Valencia CF25 septiembre 2019

Thierry R. Correia s'estrena en un partit molt disputat davant el Getafe CF

En el seu debut com a valencianista dóna mostres del seu desplegament físic i la seua capacitat per a mesurar-se en els duels davant jugadors experim

Thierry R. Correia s'ha estrenat com a valencianista este dimecres en el partit de la sisena jornada de LaLiga contra el Getafe. El lateral portugués, que va arribar en l'últim dia del mercat de fitxatges, ha deixat una impressió positiva sobre la seua adaptació i del seu potencial davant els 37.184 espectadors que han encoratjat a l'equip en les graderies de Mestalla. Albert Celades li donava els seus primers minuts i ell responia amb mostres del seu desplegament físic i de la seua capacitat per a lluitar els duels amb jugadors com Cucurella, una de les sensacions del primer mes de competició, o Jorge Molina, un dels futbolistes més experimentats de LaLiga als seus 37 anys.

Ha demostrat que s'arruga i als 20 minutos de la seua primera aparició donava una assistència en profunditat que deixava a Francis Coquelin en disposició d'afusellar al porter del Getafe Cf. Era l'ocasió de perill més clara del València CF fins al moment després d'encaixar el 0-1, però el tret del migcampista francés va eixir desviat per molt poc. El lusità, de sol 20 anys, demostrava solidesa en faceta defensiva i atreviment en atac en les seues primeres pinzellades. En la seua primera nit a Mestalla, Celades va estar molt damunt en cadascuna de les seues intervencions, especialment durant la primera part, amb la seua àrea d'influència molt pròxima a l'àrea tècnica.

Primers minuts per a Jaume Domènech en LaLiga 19.20

Qui també vivia els seus primers minuts esta temporada en LaLiga és Jaume Domènech. El portera d'Almenara gaudia de la seua primera titularitat en la temporada 19.20 i ho feia amb una actuació en la qual va sostindre al Valencia CF en els moments més difícils del partit. El ‘1’ prenia l'alternativa després que Cillessen fóra el guardià de la porteria en els primers partits de la temporada i Mestalla va corejar el seu nom després d'una intervenció de mèrit

Copyright 2013-2024 Valencia Club de Futbol. Es permet l'ús del contingut editorial de l'article sempre que es faça referència a la seua font, a més de contindre el següent enllaç: www.valenciacf.com. Fotografies de Lázaro de la Peña, no es permet la seua reutilització.